Måndagsmys!


Kesoplättar toppade med banan, mango, plommon, gojibär & kokos/ Blåbärssmoothie toppad med kokosflakes


Blåbärssmoothie:
Mixa banan, mjölk och frysta blåbär efter tycke. Mmm!

HI MONDAY!
Är så galet taggad på en ny vecka! Det är så lyxigt att få känna såhär, att man vill ha måndag :)
Vaknade tidigt av mig själv och körde på riktig mysfrulle idag.. Yum Yum!
Nu väntar det balett, Theatre dance, tal & sång och sist föreläsning med Hans Marklund som äger Hamburger börs.. tjoff tjoff.. :D

Ha en underbar dag, puss!




Kommentarer
Postat av: Karin

Smaskigt:)

2012-10-01 @ 09:43:03
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Josefin

Ser riktigt gott ut! Hur gör du dina kesoplättar? Jag testade nämligen att göra men de höll inte riktigt ihop... något tips?

2012-10-01 @ 10:31:57
URL: http://kanslaostochkarlek.wordpress.com
Postat av: vonskareng

lovely! precis så man ska känna - måndagar är bra de med! söndagar ska inte kännas tunga och deppiga heller ;) kram!

2012-10-01 @ 10:36:46
URL: http://www.vonskareng.blogg.se
Postat av: Rebecca

JUMMIE :D

2012-10-01 @ 10:43:50
URL: http://rebeccacecilia.blogg.se
Postat av: anna

härligt att vara så taggad! och vilken lyxfrukost :)

2012-10-01 @ 14:22:06
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se
Postat av: EmelieMaria - träning&annat

Hihi du har gjort mig så galet sugen på dans!! :D Ska börja en kurs efter jul faktiskt!! :)

2012-10-01 @ 19:23:23
URL: http://emeliemarias.wordpress.com
Postat av: Helena

Så gulligt att skära frukterna i fina former! En kanonstart på dagen:) Det är otroligt vad veckorna går fort och redan måndag igen!

2012-10-01 @ 22:11:22
URL: http://baklust.blogg.se
Postat av: Johanna

åå vad gott! :) inspirerande!:)

2012-10-02 @ 08:41:51
URL: http://geminaarts.blogg.se
Postat av: William

gud vad gott:D

2012-10-02 @ 09:21:32
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Fotograf Annie

Vad mumsigt :)

2012-10-03 @ 12:05:32
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0