och mitt hjärta smälte..


recovery-weekend


Nervositet.                                                       vackrating.

12-bäddsrum.                                                 room-mate.

thai-favoriter.                                                 audition-time.

shoppingutrymme.                                      Överlevnadsinköp.

glassigt.                                                          bus4you.

Jag, S & Göteborg


enmolnskensdag

Ibland har man sådana dära dagar, när det mesta känns lite grått och trumpet. Idag var det min tur för en sån dag. Jag gillar det inte alls. Känslan av att allt tycks gå emot en, fast det nog egentligen inte alls gör det. Om man tittar tillbaka på molnskensdagarna sådär i efterhand så kan man ju ofta undra varför det ens var en dålig dag. Oj, blev det här lite konstigt utformulerat? Nåväl, mitt humör höjdes någorlunda iaf nu på slutet. En trevllig människa på busshållplatsen kom och pratade me mig, om det mesta faktiskt. Såsom Uppsalas nya resecentrum och hur mycket man kan bära med sig i sin lilla väska.


Kom precis från LOKG, vilket framkallar en massa konstiga och trevliga känslor.  Har träffat Anna A en trudelutt för lite hjälp med monologer. Såg även en ûbersöt brunett som börjar på N och en blondin som börjar på E :)
Now I really have to paaaaacka! Vad ska jag packa? Är inte bra på att packa. Borde gå någon packa-smart kurs. Bara till skolan har jag med mig halva bohaget, icke särskilt nödvändigt. Imorgon bär det alltså av. Det blir trevligheter och otrevligheter (audition är inte särskilt robringande) med S.Be gärna en bön! :) Och så står vi i tro för att det blir fint väder. Vore faktiskt inte helt fel att sitta vid havet och smaska på glass.Hej så länge bloggi.

letmesign.

Härmed kan man tillräkna mig till de som också fallit för denna↓

med spänning och förväntan

Jag fullkomligt älskar när solen lyser sådär varmt och gassande, visserligen är det rejält blåsigt idag, men vad gör det? Jag sitter ändå på vår mysiga balkong med frukost och min nylånade bok av Mäy och njuter av vårvädret. På tal om boken jag lånat är jag totalt fast. Testamentet med John Grisham. Rekommenderar den starkt.
Jag är så nöjd, ja å S hitta en hemresa från Göteborg för ynka 300 kr. Är det inte makalöst fantastiskt så säg? En tågbiljett kunde gå upp mot 1500 kr (!!!). På torsdag drar  vi så nu sitter jag med höga doser av spänning och förväntan.
Danssolo klart, monologer skall fixas i veckan, å ikväll åker ja till Frida Björk för lite sångvägledning ( jo jag vet att det är överdrivet satsigt) .

Solminnen som piggar upp

Avstressande spikmatta

Min kalender ser värre ut just nu än i trean på gymnasiet. Och då kan jag säga att den inte var att leka med. Så lite små stressad måste jag ärligt säga att jag är. De närmsta två veckorna har jag något inbokat varje dag, och det är inte en massa bio- och fika-besök direkt. Om det ändå vore så väl!

Jag å Sandra har bokat flyg till Göteborg nu för de kommande två helgerna då vi ska ha audition där. SKOJ! Mycket å göra, visst, men jag tänker verkligen inte klaga ändå. Jag kan inte bli mycket nöjdare än såhär.

Apropå min stress, vet ni vad jag har gjort? Jag har varit lättlurad, för jag har köpt hem en SPIKMATTA! Galet. Den skulle tydligen vara bra mot stress och spänningar å dylikt. Och ja, ni har gissat rätt, det gör visst ont. Rätt ont till och med. Men efter en kvart i lidande så har ryggen domnat av, och efter ytterligare tio minuter har man garanterat somnat om man inte satt på ett alarm.Nu måste jag fixa morgondagens lunch, boka flyg tillbaka till Uppsala (nog för att det skulle vara trevligt att stanna kvar i Göteborg), göra klart en koreografi. Lust att måla naglarna härligt rosa, det har jag också. En tur på spikmattan kanske skulle kunna bota min onda axel som avslutning på kvällen?

Gulle-råsen
Gulle-råsen, visst är det ett fantastiskt namn på en by? Så heter min söta mormors by där jag uppehöll mig under påsken. Hög lant-faktor. Kristallklar luft, porlande bäckar, gassande sol och det bästa sällskapet, det passar mig alldeles utmärkt det!jag är en tacksam prick
En mary-jane och ariel-dejt blidde det dagen till ära. Jag lyfter alltid lite när jag får prata med M. Lyfter på det där sättet som man gör när man känner sig oövervinnelig. Inte alls fel faktiskt!


↓ Jag delade med mig historien om Annika Östberg till Mary, hon som fick 25 år till livstidsfängelse i ett amerikanskt fängelse. Jag fick nyss reda på att hon tydligen blivit frisläppt, efter 28 år i fängelse. Helt galet! Jag och mam pratade mycket om det här runt 2002/2003, men sedan var det inte längre särskilt aktuellt. Förrän nu då.. Efter 28 år! Hur har hon överlevt? Hur känns det att vara en 'fri' människa igen? 28 år, stulna. Uchf. Man har så mycket att vara tacksam för.. och man borde alltid påminna sig själv om allt man har att vara tacksam över. Det kan bli ett försenat nyårslöfte såhär en bra bit in på året. Man blir garanterat en gladare människa på köpet om man tänker lite extra på vad man kan vara tacksam för.  


Publicerad: 2002-01-22
"1981 sköt hennes pojkvän en polis samt en annan man men trots att det var han som bevisligen höll i vapnet dömdes Annika Östberg i Kalifornien till "25 år till livstids fängelse". Enligt de beräkningar som gjorts av amerikanska myndigheter så blir hennes straff 40 år. Hennes pojkvän tog sitt liv i en cell. "


I'm touching all the highest leaves

Elisa - Rock your soulGodmorgon förresten :)

Den blomstertid nu kommer (not!)

Idag blev det huvudstaden mest hela dagen. Ett naprapat-besök
stod som nummer ett på listan. Jag tänkte att det var dags att
göra något åt alla mina kramper å besvär! :) Och jag säger bara:
AOOCH! Han tryckte suuuuper-hårt på mina stackars ben.
Baksidan av benen klarar man, men framsidan, nej usch å fy!
Dans är defintivt blod, svett och tårar.  Men det är till hundra procent värt det..
Dans på ackis blev det sen. Med kostym-provning. Gutt!
Jag får lite abstinens när jag svansar runt där i stora staden. Shopping-abstinens. Jag är rätt bra på att hålla i pengarna, men ibland .. så .. ja. Idag borde jag få en eloge dock. Hittade bergis nått i varje affär, men ändock höll jag mig till den ekonomiska (trista!) fönstershoppingen. I'm proud!


Alltså, bara apropå vädret sådär. Vi var ett gäng ute i Sigtuna igår, vilket var oerhört trevligt, men vädret, ja vad hände där liksom? Jag åkte i tron att folk i princip skulle ligga och sola med badkläder, smaska glass och plaska i vattnet. Men inte då. Det var rena rama Sibirien. Har insett att jag måste låta naturen ha sin gång.. vår först, och sen så, sen kommer den efterlängtade sommaren.Ett glädjebesked avslutade en redan perfekt dag; Prisa Gud, skatteåterbäringen!

superhumans

V å S gjorde min dag igår. Det tåls att upprepas; jag drog en vinstlott i vänner-hjulet :)
My lady, S

trevligheter på västkusten


jag går värre än mormor!

Vad händer? Antingen är det benhinnorna eller hälsenan, eller som denna gång, kronisk-kramp i vaden. Märkligt minsann! Utan någon större föraning klämde min danslärare på min vad för att lösa problemet och jag lyckades få ur mig ett större vrål. Så ont gör det! Jag går seriöst värre än vad gamla människor gör. Funderade allvarligt på att ta taxin från centralen till balettakademin idag. Om detta inte går över inom en snar framtid måste jag nog skaffa mig en käpp eller liknande. Jag börjar tro att det är någon som inte vill att jag ska dansa? Men det tänker jag trotsa. Dansa, dansa det ska jag!
Jag är glaaad ändå! Nu väntar en veckas påsklov. Halelujah!
Imorgon-bitti drar jag iväg till Göteborg. Fest vankas. Lite sol i ansiktet hoppas jag på när jag drar runt i stora staden, förhoppningsvis med en glass i handen.

Apropå Göteborg, vet ni vad jag gjort? Nu kan jag stryka ännu en sak på att-göra-listan. Jag har sökt både till Performing Arts musikalutbildning och Balettakademins musikalutbildning i Gbg. Audition, om tre veckor från och med nu. Nervöst? Åh nej, verkligen inte (NOT!!)


En ypperlig helg önskar jag er! Njut av värmen, den kan göra underverk. :)

goosebumps

favorit dans till favorit-låten
RSS 2.0