Avstressande spikmatta

Min kalender ser värre ut just nu än i trean på gymnasiet. Och då kan jag säga att den inte var att leka med. Så lite små stressad måste jag ärligt säga att jag är. De närmsta två veckorna har jag något inbokat varje dag, och det är inte en massa bio- och fika-besök direkt. Om det ändå vore så väl!

Jag å Sandra har bokat flyg till Göteborg nu för de kommande två helgerna då vi ska ha audition där. SKOJ! Mycket å göra, visst, men jag tänker verkligen inte klaga ändå. Jag kan inte bli mycket nöjdare än såhär.

Apropå min stress, vet ni vad jag har gjort? Jag har varit lättlurad, för jag har köpt hem en SPIKMATTA! Galet. Den skulle tydligen vara bra mot stress och spänningar å dylikt. Och ja, ni har gissat rätt, det gör visst ont. Rätt ont till och med. Men efter en kvart i lidande så har ryggen domnat av, och efter ytterligare tio minuter har man garanterat somnat om man inte satt på ett alarm.Nu måste jag fixa morgondagens lunch, boka flyg tillbaka till Uppsala (nog för att det skulle vara trevligt att stanna kvar i Göteborg), göra klart en koreografi. Lust att måla naglarna härligt rosa, det har jag också. En tur på spikmattan kanske skulle kunna bota min onda axel som avslutning på kvällen?

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Näe är det sant. Har du gått på den? Hihi. Läste om att i tidningen! Jag har svårt att förstå mig på det hela. Går för tillfället med ryggskott, och vill helst undvika allt som gör det minsta ont.

2009-04-17 @ 17:46:07
URL: http://another.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0