jag är en tacksam prick
En mary-jane och ariel-dejt blidde det dagen till ära. Jag lyfter alltid lite när jag får prata med M. Lyfter på det där sättet som man gör när man känner sig oövervinnelig. Inte alls fel faktiskt!


↓ Jag delade med mig historien om Annika Östberg till Mary, hon som fick 25 år till livstidsfängelse i ett amerikanskt fängelse. Jag fick nyss reda på att hon tydligen blivit frisläppt, efter 28 år i fängelse. Helt galet! Jag och mam pratade mycket om det här runt 2002/2003, men sedan var det inte längre särskilt aktuellt. Förrän nu då.. Efter 28 år! Hur har hon överlevt? Hur känns det att vara en 'fri' människa igen? 28 år, stulna. Uchf. Man har så mycket att vara tacksam för.. och man borde alltid påminna sig själv om allt man har att vara tacksam över. Det kan bli ett försenat nyårslöfte såhär en bra bit in på året. Man blir garanterat en gladare människa på köpet om man tänker lite extra på vad man kan vara tacksam för.  


Publicerad: 2002-01-22
"1981 sköt hennes pojkvän en polis samt en annan man men trots att det var han som bevisligen höll i vapnet dömdes Annika Östberg i Kalifornien till "25 år till livstids fängelse". Enligt de beräkningar som gjorts av amerikanska myndigheter så blir hennes straff 40 år. Hennes pojkvän tog sitt liv i en cell. "


Kommentarer
Postat av: Guess who

Jag gick hem och googlade fallet på direkten. Det hela kunde ha slutat så illa, men istället avslutas storyn med en seger som inte liknar någon annan! Vilken revange!Nu gäller det bara att korsa fingrar och tår för att denna kvinna för en "rättvis" ersättning.Tack för ditt sällskap, ariel, you are one of a kind!

2009-04-15 @ 09:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0