Beckas B-day.

Idag är det inte vilken dag som helst, nej för idag, dagen till ära är det Rebecka Svens 20:e födelsedag!GRATTIS GRATTIS GRATTIS min stjärna.
Värdesätter dig så högt. Beundrar dig på många sätt. Tack för alla råd. Tack för alla gånger du hjälpt mig ur mina många tekniska svackor. Tack för att du får mig att skratta. Du tillför så otroligt mycket. På alla sätt. Och sen din utsida, ja, den är ju lika fantastisk som din insida. Det har nog ingen seende människa undgått. Det finns sååå mycket jag skulle kunna säga till dig. Det viktigaste att påpeka är ändock från min sida, ett stort tack för att du alltid funnits där. Du har ju verkligen gjort det! Vill återgälda det med att jag också alltid kommer försöka, till mitt yttersta, att finnas där för dig. En bild säger som sagt mer än tusen ord, så här kommer en radda med bilder som påminner om några roliga stunder vi haft med varann. CONGRATS hun ! You know I love youutsökt dans!

Vinter-mys i Alunda

Pest&Pina i Hultsfred

Turky-burky-trip 07 (not our finest moment)

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Du är ju underbar Tessan, detta var kanske det finaste som hände mig idag. Så glad jag är att du tycker så mycket fint om mig, det är jag inte värd! Mucho Love /your beloved Bebs

2009-01-03 @ 14:13:39
URL: http://rebeckah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0