ett argsint öga?

Sedär, sitter vid datorn när jag borde vara på balettakademin. Ajaj. Det är en undantagsdag då jag har fått nån inflammation i mitt stackars öga. Ringde för att boka tid, och ibland känns det verkligen som att fel person sitter vid rådgivningen. Jag förklarade mitt dilemma, och hon sa att det kunde ha å göra med att jag ofta är arg? Ursäkta? Jag är den minst arga personen på jorden, typ. Så för en gångs skull sa jag till, bestämt och liiite argt faktiskt, att jag vill ha en tid IDAG tack, och att mitt problem defintivt inte ligger i att jag skulle vara arg på något sätt. För övrigt, varför skulle bara ena ögat drabbas av min vrede isåfall? Märkligt!

kanske beror på att ja e närsynt, men aldrig använder mina linser/glasögon?På tal om skador & dylikt, så satt vi och diskuterade ett visst fenomen på jazzen i fredags. När man t.ex. har ont någonstans och ska visa det så räcker det liksom inte att peka på det onda stället utan man måste alltid visa vad man gör när det gör ont. Oj, den där meningen lät förvirrande. Vet inte hur jag ska förklara bättre.. Samma sak när någon luktat på något äckligt, och säger lukta på det här, så luktar man ändå. Vi människor är bra konstiga. För jag gissar att jag inte är den enda som fungerar så. Det kanske räknas som nyfikenhet.Idag ska jag ha en riktigt mysig dag. Förutom doktor-besöket då. Göra en lyx-lunch, som man aldrig hinner med annars. Städa upp rummet. Rensa garderoben. Ha på superhöög, glad musik. Titta på film. Och nu dags för lite tidningsläsning!Stefan Salmonsson sa otroligt mycket bra igår, men det som fastna hos mig var bara rätt och slätt : Segla med vinden! Det lät mer än härligt, tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Maria Vethe

"MEIN KAMPF MOT ISRAEL"

Idag skänks mina tankar åt det judiska folket som för bara några tiår sedan blev offer för en grym idèologi med Adolf hitler i täten.Människors likavärde upphörde att existera och kvar stod tyska läkare som jämförde judar med hundar i ett uppriktigt försök på att försvara sina omänskliga förskningsprojekt.Idag gråter jag med de 6 miljoner judar som förintades som följd av antisemitismen, nazismen och ett rådande judehat. Tårarna triller lite extra just därför att judehatet aldrig upphört existera, utan lever i bästa välmående den dag idag.Att kyrkor etc. valt att fega ur och därmed låta bli minnas dom oskyldiga som alla numera överivrrigt kämpar för inutidens "Mein kampf Mot Israel", är horribelt och förtjäner ingen respekt överhuvudtaget.Maria Vethe

2009-01-27 @ 19:26:29
URL: http://mariavethe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0